MUSIK I KULLABYGDEN

7 juli kl 20.00 - Brunnby kyrka                                                                 


TRIO HUANG
David Huang, piano Daniel Migdal, violin, 
Frida Fredrikke Waaler Wærvågen, cello 


Den unge David Huang är en av Sveriges mest lovande pianister, flerfaldigt prisbelönad, senast med 2014 års Solistpris. Hans brinnande intresse för kammarmusik har lett till flera samarbeten med några av Sveriges främsta kammarmusiker och sångare.
 
I Trio Huang ingår också Daniel Migdal, eftersökt violinist och kammarmusiker, som för inte så länge sedan var uppskattad solist hos Helsingborgs Symfoniorkester.

Trions tredje medlem, norska cellisten Frida Fredrikke Waaler Waervågen, har studerat för bl a Truls Mörk och Frans Helmerson och framträtt som solist med bl a norska och tyska symfoniorkestrar. Hon var en av de tre finalisterna till Solistpriset 2014.

 

More info: www.musikikullabygd.se